Спотифай прекратява договора за подкасти на принц Хари и съпругата му Меган,

...
Спотифай прекратява договора за подкасти на принц Хари и съпругата му Меган,
Коментари Харесай

Лоши новини за Хари и Меган, кой ги поряза

Спотифай прекратява контракта за подкасти на принц Хари и брачната половинка му Меган, заяви Би Би Си. В взаимно изказване на английските херцози на Съсекс със стрийминг колоса се споделя, че двете страни  " се разделят по взаимно единодушие ", написа Българска телеграфна агенция. Спотифай удостовери, че не възобновява подкаста " Арчтайпс " на Меган, който беше за 12 епизода от август 2022 година В края на 2020 година договорът беше оценен на стойност 25 милиона $. 

Този контракт беше един от огромните, които двойката подписа, откакто напусна Англия и се реалокира в Съединени американски щати през 2020 година През декември  " Арчтайпс "  спечели американската премия " Изборът на публиката " за най-хубав подкаст.  " Уолстрийт джърнъл " цитира говорителка на фондацията " Арчуел ", която споделя, че Меган " продължава да създава наличие за публиката на " Арчтайпс " за друга платформа ".
-->
Когато съглашението със Спотифай беше оповестено, то беше показано като план за няколко сезона, само че в последна сметка се материализира единствено един. Според американските медии кралската двойка не е съумяла да отговори на условията за продуктивност на стрийминг платформата и затова няма да получи цялостната стойност на контракта.

След като се разделиха с кралското семейство, Хари и Меган се стремят да се възползват от международната си популярност, с цел да станат финансово самостоятелни. Те подписаха многомилионна договорка с Нетфликс и контракт на Хари с издателство " Пенгуин ", което към този момент разгласява автобиографията му " Резервен ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР